BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Thursday, April 7, 2011

tutorial 1.8 mg :)

buah mula aku nk maki haram la hang betina ! tuttt tutt tutt. nie mst hampa pon maki aku juga kn. ayat hampa mcm nie "mamat nie pasai pa ! tak da angin tak da kipas takda aircon takda sapa sapa kentut , mai mai dok maki tak tentu arah nie. aku maki nie bersebab la. igat aku wayar puutuih ka ''. tu la, lain kali dengar cerita dulu. jgn tak habis bercerita dah nk tuduh aku :( . tu baru mukadimah ja . hampa nk dengar cerita selanjut nya dak ? nie aku nk cerita, tak mau dengar tutup telinga atau tutup la wifi kt uma hampa yg laju tu. senang kn :) . bermula disini. perempuan atau kata kata aku mula tadi "betina" . dia tu bernama nasriah redzuan berdaasar kn facebook dia. tu nama dia.bole klw hampa nk tgok facebook dia.tu aku bg nama sekali ngn link. aku marah kes dia dia tuduh aku maki dia kt facebook. lepas tu tacing konon konon dia HOT puff la bila tacing ada yg nk pujuk. belah la hang. tacing punya tacing sampai remove aku sebagai friend . padahal minah tu tu mulut parit. panggil ikut sedap dia nk taip ja apa apa kt IM semasa aku ber IM ngn dia. aku tak penah marah pon kata kata kasar dia. contoh, "paria la hg. keling la hg. perasan hot la hg. mcm mcm lagi la" ayat lebih kurang mcm tu la dia pakai. aku tak marah aku cuma berkasar balik la. tapi bila kasar dia tau plak marah. klw dia mula dulu tak apa. aku kasar tau plak marah. yahudi betul la betina nie ! betina nie dah la gedik. serius aku habaq. sebab mmbe aku bgtw tak payah layan sangat. tapi klw dah tahap dia print skrin lepas tu upload kt facebook dia tentang pergaduhan aku ngn dia mmg aku marah la. aku mula mula biar la malas nk update blog lagi. tapi dah lebih 5 orang mmbe aku kt facebook tegur aku kes nie. ayat bertanya mereka "husaini kena gaduh ngn nasriah ,sebab apa dia upload gambar tu" . aku muak nk jawap. so,mudah aku update ja blog nie. senang. hampa baca hampa tak yah tanya dah :) sekurang kurang nya mulut parit aku , aku tak la gedik tepi jalan mcm hg. aku tak la nk cari publicsiti murahan mcm hg p lepak town pakai mcm haram lagi ! main sangkut sangkut ja. lantak hg la betina weyh andai kata hg baca post aku kali nie hg nk bebai ka. nk nk maki ka. hg nk dendam ka. serius aku tak kesah. oke oke. kali nie part untuk hampa : terima kasih la sudi baca. walau pon aku taw hampa mmg tk paham apa apa pon. buat buat paham. atau pon dlm hati hampa kata "buang masa mamat nie taip benda mcm nie :)" haha. oke oke. semoga maju jaya. babai

1 comment:

  1. Link tu tak boleh pakai dah.
    Penat cari nama perempuan tu kat google images.
    Hahah.

    Nak stalker hambik ni :
    http://1.bp.blogspot.com/-ZaU5J93WQVw/TZ3tSUJIuvI/AAAAAAAAACo/ZgBmNqUO3DI/s1600/nasriah+redzuan.jpg

    kalau tak silap laaaaa

    ReplyDelete