BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Tuesday, January 25, 2011

kt IPTA aku suka buadd apa ?

aku nk bagi tahu kepada aku pandai dari merka ? tiap tiap kali ada kuiz mst satu ponn aku tak bole jawab. klw ada test aku tinggal tempat kosong. sahaja nk bagi lecture tu tolong jawab kn. sambil dia dok menanda kertas mmbe mmbe aku mst dia baring kan kan kan . so,aku tinggal la paper aku kosong. bole dia jawabkan. tak la dia borink sangat. :) lagi satu aku nk complain. pasal kuliah. pengarah dengan lecture tak pandai la atur jadual. merka haru la atur jadual semasa aku tak mengantuk. itu bermakna kuliah pagi ngn tengahhari haarus la dimansuhkan demi kesejahteraan bersama :) kalau nk cerita tentang duit lagi aku syok. duit beribu ribu yg aku ada sekarang bukan aku punya. duit kerajaan. klw dah depa nk bagi duit kan kan kan. bagi la ratus ratus ribu. baru cukup. mangkuk la. duit dah la laju ja turun. mcm air terjun . kadang kadang air terjun pon tak bole kejar aku punya duit. laju gila. ada lagi. tentang makan minum plak. makan sehari sampai 4 kali. tapi berat tak penah naik pon. nk kata perut bocor tak juga. sebab pusat ja yg berlubang. hampa semua mcm tu juga kan kan kan. klw bab mandi best ! mandi kena beratur. mcm mangsa banjir yg dipindah kt ke tempat perlingdungan banjir plak kami semua. kalau tak mandi pegi kuliah tak pa tak ? tak salah kn. ketiak aku tak bau hangit pon. ketiak roomate aku ja bau hangit. haha ( lecture aku kata "kita tak penah salah,semua owg yg akan dipersalahkan kan kan." ) haha . last sekali sebab apa aku suka baca blog orang. nk tahu tak ? aku suka sebab bila aku baca aku bole menyibok hidup orang lain. tu kan lebih mulia dari aku dok senyap mcm penyu kenyang kt uma. haha

Saturday, January 22, 2011

perkhemahan kelab audia visual :)

matlamat camping buat movie. tu la tugasan yg diberikan.di mula kan dengan aku bangun pagi pukul 5.30 pagi. mengantuk sial :) bangun awal sebab arahan encik zamri. dialog dia "sapa lambat saya tinggal. pkol 6 setengah nk ada kt tempat parking bas" . sampai tepat pkoi 6 setengah. padahal encik zamri pon tak mai lagi. nasib baik aku bukan drebar bas. klw dak buta ja aku tinggal dia. haha kami bertolak pkoi 7 pagi. hurmm, aku nk cerita pasal perjalan tak bole . sebab aku buka ja mata dah sampai kat taman negara peneng tu . haha tido dlm bas sampai tak egat dunia. dlm perjalanan kami p pantai keracut kami terpaksa ber ' jungle tracking :) dua jam lebih lebih kowt dok dlm hutan tu. gagah gila aku panjat bukit. kan kan kan.huhu. (padahal dan terbaring kt puncak ). sampai ja kt pandai tu mmg berbaloi GILA ! pandai bersih. lapang tenang. EXTREAM but FUN :) .mat salleh samtai penuh . FUH ! pacak gila kami .haha aktiviti masa camping nie bebas. kami bole melepak sesuka hati. encik zamri kata lagi " saya tak kesah ampa smua nk buatt apa. janji movie semua siap di akhir camping nie ". apa lagi aktiviti pertama. tido tepi pantai. wow ! layan beb. ada la sekor mamat nie kejut kan aku pkol 6 petang. rasa mcm nk tumbuk ja muka mamat tu. dia ajak mandi pantai. aku kata kt dia" tak maw la ! aku tak bawak boxer ngn seluar pendek . hang nk aku mandi bogel ka ?. haha ). aktiviti mlm BBQ. yang nie layan. tapi kn meluat la aku tgok geng couple. keja berkepit ja. tunggu masa ja aku nk sekeh pala pakwe depa :). aik, lupa nk cerita kt hampa semua pasai tajuk tugasan aku. tajuk tugasan aku SENAMAN PAGIalangkah terkejut nya aku apabila aku bangun lambat. nk buatt movie mcm mana. haram jaddah betul. mmpoih aku ngn encik zamri. last last kali time tengah hari kn kn kn. aku suruh budak budak tu berlakon senaman time tengah hari. haha. mintak mintak tak kantoi ngn encik zamri. haha. lepas tu kami semua balik. tak banyak aku bole cerita. sebab ampa semua tak rasa pengalaman best gila babi nie. haha
sunset with husaini :)

muka stim gila :)


pantai kerancut

tempat perlindungan penyu :)

jackpurcell
smile :)

malaysia panas :)
candid !


p/s : hampa tgok la dlm FB aku pic nnt.

Tuesday, January 18, 2011

kenapa FACRBOOK jadi bodoh .

kalau nk cerita pasai FACEBOOK semua dok bising sekarang. nie semua gara gara profile baru la. mangkuk la mark zurkerberg ! kalau nk online pon aku jadi geli nk tengok profile. hampa semua mcm tu gak kan kan kan. lebih baik hampa mengaku lekas :) . aku nk syor kan kita semua p cari page mark. kita maki dia dalam bahasa malaysia. baru dia taw langit dijunjung sungai direnangi ! . jom. hampa mst nk kan kan kan. :)

p/s : mark kau lain kali sekaloh la tinggi tinggi .

Monday, January 17, 2011

nak cerita nie. SEROONOK nie !

hari nie kan kan kan. kelas mula pukol 10 pagi. semalam tido lambat taw. 5 pagi (nk tunjuk hebadd =) ).  sebenarnya kan kan kan. aku kena buadd asignment yg belambak lambat tu.(kerja last minit jd mcm nie la). dah la keja asignment tu tulis tangan . tak melambangkan kemodenanan zaman ict langsung la lecture PUAN MARZIANA nie. sebenarnya aku update blog nie nk cerita pasal dia la. aku mula kn dari personaliti dia. dia nie kurus kering cm aku gak tak banyak beza pon. prinsip dia yg aku hafal. nk taw dak ? aku bgtw la . emm,dia nie klau kami lambat datang kelas dia akan suruh kami cakap "puan maafkan saya,saya lambat puan" . ayat tu la aku kena ckp kalau lambat. tapi aku tak lambat (sembang tak jatuh) haha. dia suruh ckp mcm tu konun konun nya dah cukup softskill(subjek kami belajar) la. dia suruh buadd asignment 5 muka surat tulis tangan. GILA BABI KOWT !. bukan bahasa melayu kertas 1 masa spm dulu. nie yg aku bengang. dah la dia keluar kn yg kelas kami terlebih CERIA dari kelas lain. masa dlm dewan kan kan kan. dia kan kan kan. dok beleter mcm kambing hilang anak (peribahasa aku bg kt dia). kes datang lambat dengan tak pakai tali leher ja pon. subjek nie tak penting mana pon. PULUN PULUN PULUN la nk kena pakai kemeja la tali leher la. yg nu yg nie ! dia kn kn kn GIAT.
last kali aku nk bgtaw. apa la nasib aku lepas nie. dah mulai meluat. dia ada ajar cara mengatasi masalah tadi. korang tahu dak apatu masalah. masalah ialah tindak tanduk kita yg berkaitan dengan imosi , kelakuan dan interaksi . tu yg aku hafal. dlm kelas aku fokus (tak jatuh lagi).

p/s : nnt aku nk bg hampa semua jumpa PUAN MARZIANA nie.bia dia ceramah hampa semua.

nk cerita hari paling syok kat hampa :)

time nie 25 december 2010. time gigs nie kan .aku tunggu 6 bulan lebih !
muka stim !
terbaik dari MIGRAIN !
gempak !
klimax !



Sunday, January 16, 2011

jack purcell

kamu paling menarik !

junjung waterfall . seronok kowt ! =)

pengumpulan atau pon penhimpunan KAMI semua. =)
ada simbol apa ?
encik hasani HEMSEM.

yang nie baru grunge !

Saturday, January 15, 2011

balik ke POLITEKNIK :)

disebabkan cuti aku dah habis . dengan HATI TERBUKA aku nk balik ke politeknik (padahal terpaksa) . dengan sifat BERTANGGUNGJAWAB aku, aku p sana tanpa buadd pon asignment yg belambak lambak tu. malam nnt mst jadi LIPAS KUDUNG punya copy asignment mmber . kalau ikut kn hati aku nk kawin ja. buang duit kerajaan (PTPTN) ja mengaji tinggi tinggi. kerja nnt susah jugak kowt :). betul kan kan kan ?

dah mula paham

terima kasih angah. ajarkan sedikit demisedikit. (walaupun tak paham sepenuhnya) .

dimulakan dengan cerita hari nie.
hari cuti hujung minggu yg 'BIASA-BIASA" sahaja.
awal pagi bangun dari katil rumah rahimi (sebab tido uma dia semalam).bangun ja rasa nak mandi tapi kain tuala tak bawak.dengan tebal nya muka nie aku pinjam kain tuala adik nya. mandi kerbau ja (belakon mandi). lepas tu pegi makan NASIK KANDAR MAKBUL . nk saraapan pon tak guna sebab bangun dah dekat pkol 3 petang. makan NASIK KANDAR terus. sebab aku pilih makan luar dari uma makan saudara aku ialah lepas makan bole MEROKOK terus. NIKMAT nya. lepas makan ja apa lagi, lepak ngn pok leh la ! WOW hari nie best. main bowling. kami lawan balingan pin paling banyak berdiri . semesti nya aku yg menang. haha. lepas tu p beli tali pingan. sebab kehenseman pok leh dapat la aku adjust FB awek jaga kedai tu. nickname dia MYRAA RAFFALI.(search la sendiri) . time nk turun tangga nmpk CONVERSE ada sale. murah nk mmpoih ! serius . pok leh beli beg satu kowt ! HOT HOT HOT la dia . petang ja ckit kami pegi TAMAN JUBLI PERAK. konon konon nk jogging la. padahal nk p cuci mata . ( makan cendol pon bole jadi). time magrib ja nk balik la. time kt parking moto kan kan kan. membe aku kan kan kan . dia jumpa owg jatu beg duit . kami pon kan kan kan bukak beg duit tu. sebab nk bgtw kami nie baik hati kan kan kan. kami telipon la awek yg tercicir beg duit tu.(ambil nobe dari dlm beg duit nya). time talipon ja terus dia angkat. dengan rasa tak endah nya tu dia pon berkata ampa hantar ecok la beg tu. WOW nmpk mcm tak penting kn beg tu bg dia. lantak la. aku serah kn semua nya pada pok leh. pandai pandai la dia nk settle beg tu. aku kena balik uma. dah magrib. kena RASUK hantu niaya aja. haha  lepas balik aku rasa pa lagi.mengantuk. ubat terbaik tido magrib :)

pengguna baru.

apa semua nie. sepatah haram aku tak paham :) . walau tak reti guna aku gagah kn diri menceburi .