BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Wednesday, October 17, 2012

perkhemahan di ulu paip,kulim

Hai,assalammualaikum rakan blogger :) hmm,saya datang lagi dengan cerita cerita yg menarik. Eh eh eh menarik la sgt.haha nk cerita sikit pasal perkhemahan kami berempat pada hari khamis yg tak bopa ingat berapa hari bulan tu. Kami bertolak pada pukul 7 petang dan 7.30 petang kami smpai. Tak jauh mna pon. Keadaan masa kami sampai ialah suasana sejuk selepas hujan. Kalah cameron highland. Haha hm,aktiviti pertama ialah kutip kayu api yg telah basah sbb mna ada kayu api kering selepas hujan.:) dua jam bertungkus lumus hidupkan kayu api. Keadaan lapar itu lah buat kami gagahi jua hidup kan kayu api. Dua hari satu mlm perkhemahan kami tu makan maggi ja. Mmg survivor betul =='


Published with Blogger-droid v2.0.4

Tuesday, September 11, 2012

semester 5 .

Dia mai dia mai dia mai dia mai ! Apa yang mai? Ilham ilham. You known ilham? Oh oh,aku rindu blogger nih. Sumpah tak tipu. Sebulan sekali nk updated pon susah dan liat sbb sibuk berkempen nk mengundi.haha *tipu. Hm,nk cerita sikit pasal konvoi. Ini bkn cerita seorang mat rempit mcm filem bohsia tu. Tapi nih cerita konvoi ke bukit merah laketown resort. Oh mai seronok. Merdeka rasanya bila konvoi hari merdeka. Saat saat smpai tu muka burn mcm kulit ikan keli pon tak kisah. Sbb enjoy kan. Sapa tak enjoy mandi satu kolam ngn amoi pakai baju renangggg. Oh nikmat mata nikmat mata.haha. Hmmm,tak bnyk gambo yg aku bole ambik sbb fone aku bkn sony xperia GO yg bole celup dlm air tu.haha


Published with Blogger-droid v2.0.4

Saturday, June 9, 2012

secerita semasa semester 4.

Aku practikal selama 6 bulan. Masa ini lah aku hilang ingatan. Aku lupa yg aku ada blogger. Tapi takpa sekurangnya tuhan sedar kan aku sebelum terlambat.haha hmm,aku nk cerita sikit ja pasal practikal. Aku kna kilang servis .kilang nie servis mesin kilang padi bernas.  Kerja nya mudah utk dilihat susah utk dibuat :'( tapi takpa bro ! Aku dh repair mesin beras tuh .kalau bukan aku mst korang kna puasa sbb beras tak stok baru.haha.


Published with Blogger-droid v2.0.4
Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, May 18, 2012

tutorial selanjut nya

Dah setahun lebih lebih tak updated. Sibuk urus kn hal hal yang tak ter urus sebelom nie. Tak sangka plak melalui android bole updated blog kan kan kan. Mudah mcm nie :) hm,oke berdiri nya saya disini nk hasut you all semua supaya tinggal kn facebook . Beralih lah ke twitter. Hidup anda akan di temani burung biru yg hanya seekor tuh ! @husainiSAHAJA akan follow sapa sapa yg sanggup deactived facebook.hahahaha hasutan sampai disini.


Published with Blogger-droid v2.0.4