BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Thursday, March 31, 2011

tutorial 1.7 mg :)

hari tu kenduri uma ezie sebelah uma. kalau updated nie mungkin dia boleh juga tgok gambar gambar. tapi maaf la. gambar ada kt awan biru cuba la ezie tgok ya :). 

oke oke. yg nie part utk hampa semua. tiba la masa untuk aku bermuhung muhung hampa. haha. hari nie mmg best la. kenduri apa tak best. semua kenduri best. kenduri arwah ja kurang best sebab ada tahlil. bukan aku tak maw bertahlil. tapi kantoi la sebab ayat kursi tak hafal :) (renyeh apa ! mcm hampa hafal). kenduri nie ada la gambar aku ngn jiran aku . :)

haha ! aku tinggi sikit. nasib baik ! kalau dak jatuh mahkota sebagai lelaki.

abg pengantin laki ! saya pinjam sat pengantin pompan. bergambar ja nah. terima kasih abang :)

abg hafies syok dapat cenderahati :)

gambar nie hampa tgok ! aku galas beg. aku balik uma kes kenduri nie ja. lepas tu aku balik la uma sewa tersegam indah yg terbocor siling tu :)





Tuesday, March 29, 2011

tutorial 1.6 mg :)

hari tu aku cerita pasal subjek softskill kn. ada la ! hampa tak baca mai mai terus habaq dak. yg nie cek geram :). hari tu lupa nk cerita yg lecture tu nk bagi hadiah kt CEO terbaik. GROUP terbaik. ngn apa tah satu lagi. tak egat. semua tu aku layak dapat. tapi aku tak jadi CEO pon. tu aku pasing hadiah kt CEO yg sebenar. aku jujur (bajet pandai mengurus)haha. hadiah apa dapat hampa taw dak ? mst hampa tak taw. sebab benda tu dia bagi time dok dlm dewan kuliah. hampa bukan mai tgok pon. tak payah muhung kata hampa taw. betul kan kan kan :) hadiah dia special. aku tak kata special tapi lecture tu kata special . aku cuma petik petikan dia kembali . hadiah dia ialah segulung hamper dan sejambak hamper kecik ckit dari yg segulung hamper tu .kira ada dua la. jgn pening plak ! upacara keramaian nie hampa nk tgok dak . aku nk buboh gambaq . tgok p la noh. benda dah buboh dah. :)

muka seorang lakonan yg ingin jadi CEO utk memaju kn malaysia sesuatu hari mendatang :)

time nie penyampaian hadiah GROUP paling cemerlang ! yg dua ekor paling depan sebelah kiri dan kanan gambar tu bukan GROUP nie pon. saja mai nk ambil berkat kecemerlangan mereka. haha

walaupon berlainan GROUP kami tetap satu kelas. (saja kata mcm tu sbb nk kongsi hadiah bole ? ) haha



sehari selepas ini maka tamat la subjek ini utk semester dua ! sapa jawap final main main, maka berjumpa lah di semester hadapan :)



Friday, March 25, 2011

tuturial 1.5 mg :)

dengar nie cerita cuti hujung minggu aku. PERH,aku dah mcm orang kulim. serius bak hangg. klw baalik alor setaar mm wujud ckit keraasaan seperti "rusa masuk kampung". alor setar tak la borink mcm kulim tu. aku ramai kawan lagi kt sini. aaku tak nak duduk laama lama kt kulim tu. tolong la masa nie berlalu dengan cepat ! hampa taw dah. masa haari jumaaat tu punyaa kalut nk keluar berjaln jalan ngn mmbe mmbe aku saampai nk keluaar uma tak sikat rambut pon. punya teruja . nk cerita yg aku kalut (padahal mmg tak penah sikat rambut). hampa taw dak ! alor setar maaju kowt. ada keta api bawah taanah ! rail laandasan dia dok atas darat. mmg teknologi tinggi. (dengar la aku muhung hampa)haha

hampa tgok muka aku. mmg teruja teruk. nasib baik bella sudi bergambar. terima kasih bella :)


yg nie awek orang ! hampa tk pa tgok lama lama. aku pon tak berani nk tgok dia :) bukti time bergambar aku kalis belah lain :)



oke oke la. klw sudi hampa baca sampai sini ku ucap terima kasih :)




Thursday, March 24, 2011

tutorial 1.4 mg

hari tu dah update cerita kes pasang khemah. tak egat ? hampa bukan tak egat. tapi hampa tak baca pon blog aku. tak payah buat buat tak egat. aku boleh baca dah akal hampa tu . haha oke oke. pagi hari yg nk berniaga tu kan aku bangun awal la. liat nk mmpoih aku nk bangun tido. rasa mula mula tu malas mandi dah. nk basuh muka ja. bukan orang taw pon. tapi egat pesan mak aku yg satu nie. apa kita buat mmg orang takk nmpk, tapi tuhan nmpk. (hampa kecik kecik mak hampa ckp mcm nie gak kn) :) . tapi cerita dia last aku mandi juga. aku bukan segan mcm hampa pon basuh muka ja pepagi . pkoi 8 tepat ! aku terpacak bawah khemah. aku tak kata rajin pon. hampa mcm kata dlm hati aku rajin kan. haha (terima kasih) :). aku tgok ja akitiviti mmber kumpulan aku memasang meja utk mempamerkan bahan jualan :). nk tolong tak sampai hati. takut takut tindak kan aku tu mencacat kn kerajinan mereka time tu. so,aku biakan ja la depan ngn cara depa :) masa hari nie terus beralih dari minit ke minit. jam ke jam kan kan kan. mcm mcm benda berlaku. best gila BA*I nk habaq kat hampa. mai mai pakat pakat tegok gambaq.

yg ini cerita masa dlm jualan kumpulan aku.

ini lecture aku. nmpk tak dia pegang apa ? hasil jualan gerai aku la.jgn kata tak nmpk nah ! tgok muka dia.tu muka orang berpuas hati ngn hasil jualan kami :) haha

yang nie projek semester akhir. aku tak taw plak yg nie nama apa.lupa tanya senior tu :)

hampa nmpk dak yg lebai putih berjanggut tu ? tu bukan ADUN wakil rakyat nah. tu engginer taw. dia mai complain semua projek dengan padat dan tepat kat dahi senior aku.

muka muka lepas habis berniaga :)

muka nie penting. hampa tgok pon dah taw kan bertapa kuat berusaha nya aku. andai kata aku jadi laki hampa nnt beruntung lah ! rajin bekerja aku nie :)

kenang kenangan :)

lepas habis semua nie maka berakhir la projek akhir module softkill AS101 .







Sunday, March 20, 2011

tutorial 1.3 mg

haram ! kata skit bebai. padahal masa kt IM dia maki maki dulu. aku maki balik marah. sampai REMOVE.


aku tak kesah nk REMOVE. tapi jadi matang ckit. hal kecik sampai remove

tuturial 1.2 mg :)

internet lembab nk mmpoih. rasa mcm hilang sabar ja. rasa mcm nk tekan bulatan merah tu :)



sabo ja la .

Thursday, March 17, 2011

new flyer

ada ayat ala ala filem aku masih dara tak. i get one suggestion for new flyer :) haha. gigs nie 16 april 2011. jom sapa nk p ? mai belanja perjalanan aku. sebab duit aku dah pokai la. ini sebab aktiviti uma sewa telah menelan belanja yg besar :)


jom jom jom la p ! aku tak taw nk p ngn sapa nie. location : soundmaker. kt jeti feri peneng .

Sunday, March 13, 2011

TUTORIAL 1.0 gm

ecok dari 8 pagi sampai 2 petang kami akan berniaga seperti yh di arah kan oleh PUAN MARZIANA iatu lecture subjek softskill code AR201 . klw ikut kn hati nk membuta ja sampai petang. tapi disebab kn puan itu berkata subjek ini akan dapat A jika pelajar menyertai nya dan akan dia failed kn jika pelajar melarikan diri. (saya tak lari diri, saya nk selamat kn diri ja) haha. segan la. aku nie muka tak market langsung. mana bole nk marketing barang niagaan berkumpulan nie. lepas tu kan kan kan. kumpulan kami dah set nk jual jagung rebus . agak agak hampa kn, ramai tak pengunjung ? klw tak ramai apa akan jadi kepada ice blende, keropok lekor, laksa, jagung ala ala nelson ,cup cake yg bakal kami jual tu . adakah kami harus habis kn sendiri dari mengelak pembaziran ? (padahal niat mmg nk makan sendiri) haha. aku nk letak gambar. tapi gambar sebelum mula kn perniagaan la. sehari sebelum . hari yg pasang khemah tu. nasib baik hari tu aku ada utk pasang. klw tak da mst tak jadi. haramm aku sembang tak jatuh . haha. padahal dok menyemak ja .:) tapi kan apa kena mengena engineering ng perniagaan ? hapa bole bgtw dak. aku ambil engineer tapi kena berniaga. apa kejaddah semua ini.  memang ini di kata haruan makan anak.:) nah tgok gambar titik peluh aku memasang khemah kenduri :)

muka bodo tak reti pasang khemah :)

nie permulaan. 

ini hasil nya. aku jugak yg berjaya diri kn khemah :)

nie muka kegigihan aku :)

antara kegigihan aku lagi :)

fuh. letih kowt dah berdebar nk niaga nnt. nnt aku update suasana berniga tu lagi kt bloging nie :)




Wednesday, March 9, 2011

hari sakit dari pagi sampai mlm :)

bangun pepagi buta ja gatal mata. tenyeh punya tenyeh mata tu sampai pedih. tetiba baru perasan . harammmm la. mata naik ketumbit. gatal tahap semut main jengket jenket dlm mata. seriuus tak muhung hampa. hampa cuba bagi sakit mcm nie tgok. mst hampa rasa mcm nk bagi penyepak ja kt jiran hampa untuk lega kn hati yg tengah panas.aku nk cerita lagi nie. klw hampa borink tak payah baca tak pa :) time hari rabu mcm nie kan ada kuliah amali bengkel. dah la pukol 8 pagi mula kelas. arrgh. serius aku meluat tgok muka PUAN yg dok hingar pagi pagi buta tu, ENCIK yg dok buat sempoi tu, pak guard yg belagak mcm pengarah poli tu. so, keputusan dah di ambil, kelas tak payah p hari nie. dengan cara membeli SIJIL CUTI SAKIT . walaupon duit poket merangkap duit dapur uma sewa aku dah pokai. terpaksa jugak la aku beli sijil cuti sakit tu untuk mengelak dari kena surat amaran pertama. tak maw aku simpan surat berhantu tu dlm beg aku. EEi geli. (haha sambil tangan pegang pipi). satu bab lagi nie. petang aku p main tennis kt poli. FUH gaya aku main tennis sememang nya seperti MARIA SHARANOVA. haha. dah balik time magrib . solat magrib terlepas sudah :). lepas tu kan sibok kn diri kat ceruk dapur. memasak ikan kering sepeket sehengit dua puloh sen tu, telur sebijik empat puloh sen tu, nasik sekampit dua puloh satu hengit tu. aku masak se isi rumah akan makan. sememang nya kerajinan aku mengeyang kn perut se isi rumah :). lepas makan tetiba depa ajak main FUTSAL plak. dah letih. aku malas la nk p. ecok kelas ada lagi. sijil cuti sakit sehari ja. lepas tu di paksa aku p main futsal sebab tak cukup orang. tak pa la aku ikut kan aja :) masa aku main tu kan. punya la letih. aku pon bertukar la jadi goal keeper. bole berehat ckit :). lagi 10 minit nk habis bermain futsal. mmber aku rimbat bola tu kencang nk mmpoih. aku pon tangkap la bola tu. nk cerita nya yg aku hebat . haha ( padahal tersilap tangkap, aku tersalah guna jari). hampa taw dak. jari terlunjuk aku terseliuh. bengkak sama mcm mata kiri aku yg ketumbit tu ! aku taip blog nie guna jari hantu. fuh pedih hati pedih jari. hampa rasa kan patut kah aku tambah sijil cuti sakit aku untuk hari seterus nya ? hahaha
sijil nie amat bermakna .


hampa nk dak sijil macam nie ? 10 hengit hampa bagi kt aku. sekeping aku bagi kt hampa. haha

Friday, March 4, 2011

tanpa hampa aku taak bergelaran siswa


semua barua tu mula dulu :)

cerita nie panjang . kalau u all semua borink i syor kan tak payah la baca. kalau baca juga bole mengundang mengantuk. apabila mengantuk itu lah menyebab kan kemalangan jalan raya :). oke oke tanak merapu tak tentu hala. aku nk mula kan cerita nie. aku update pon bersebab. antara sebab nya mmbe aku dok bertanya "hang nie dok marah sapa kat fesbuk ? " . so.,aku nk cerita nie. aku mara kt sorang betina nie. betina nie nama aniss atyqah . tu nama dia kt fesbuk. tu tak kesah la. bukan aku marah dia kes dia ada fesbuk. tu la korang. aku tak habis cerita lagi nie. dah buat andai sendiri :) . aku marah dia kes dia guna kan gambar seorang amoi .  dan dia mmg tiada gambar sendiri. gambar dlm fesbuk dia berlambak lambak ! tapi sygg. tu gambar orang. yang nk kata gila nya betina sorang nie. dia akan jadi syok dan kembang bontot apabila di puji lawa. dan penah dia update yg ayat lebih kurang mcm nie "aku sememang nya comell. ada orang puji aku berhadapan " . gila la minah tu. yg nk bertambah gila nya ialah. dia buat bnyk fesbuk lain. dan di jadi kan friend dia. kemudian dia akan berkata bahawa itu ada lah kawan baiknya. wowwww! mmg gila la. apa yg terlintas kat fikiran korang ? mst korang akan kata. "minah nie terencat akal ke? tak da kawan ke. kenapa harus laku kan sedemikian rupa ;) ". pendapat korang sama mcm aku. hahaha. eh,mst korang akan kutuk aku jugak kan. korang mst kata kenapa aku mst ambil tahu pasal minah nie. oke oke, aku nk cerita lagi nie. aku tak marah dia nk buat mcm tu. masalah nya, betina tu dah kutuk kutuk aku dlm wall post dia kat fesbuk . memang jelas lah keharaman jaddah dia tu ! aku tak cari pasal jgn cari pasal. benda mcm nie sapa sapa pon bole sakit hati. betina tu tak pa la. dia bukan ada perasaan. dia gila. orang gila nie emosi tak bole kawan. sorang sorang pon bole gelak sambil nangis. nama pon gila. aku tak puas hati lagi nie. aku nk cerita lagi. betina tu kan suka kata kat kawan kawan aku belen la. bohsia la. padahal dia penah cerita kat aku jgn dia penah comolot ngn laki lebih dari 5 orang. so, diri sendiri pon tak dapat kawal. bagi tubuh kat orang ! pasal apa dok kata kat kawan kaawan aku yg dia sendiri tak tahu. fitnah kawan kawan aku penah kena rogol la. setan la kau !!! main cerita ikut sedap mulut. kalau kena tampar ngn tapak kaki aku mmg bertuah la betina nie ! oke la aku tak bole cerita panjang. takut satg aku tak dapat kawal perasaan. takut skrin nie aku lempar keluar tingkap :). oke bye. nk mandi bagi sejuk hati. haha