BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Saturday, April 23, 2011

tutorial 2.2 mg :)

"setiap perjumpaan ada juga yg pergi dan tinggal kn kita . tak semesti nya semua benda nk kekal kn. mcm zaman sekolah rendah dulu ! punya punya best time darjah 6 terpaksa juga tinggal kn sekolah tu untuk naik menengah. mcm tu jugak menengah. punya punya best masa fom5 berkawan terpaksa tinggal kn alam persekolahan lepas SPM. tak semua benda kekal. " aku ckp mcm tu sebab kepermergian seorang mmbe aku( bukan mati tapi sambung bekerja ja) .jgn pikir bukan bukan plak :). mohd hafiez. kami kawan dari sekolah rendah lagi. masa zaman tunggu result SPM. mereka mereka yg berada dlm gambar header kt atas blog nie la kawan paling rapat sekali. apa apa buat sekali. bekerja ka melepak ka. keluar makan kt kedai ka(padahal nasik kt uma mak masak dah,saja duit kerja bnyk .membazir la jadi nya) .haha dulu tiap tiap mlm mst ajak hafiez nie keluar lepak kat jamming. sebab kt situ la tempat nk berborak,tempat nk guling guling gelak gelak. kt situ la dulu zaman tunggu SPM. klw kerja plak dia kerja kt kantin SMK tunku malik. aku SK srida. asing asing. tapi satu tokey ja. mmg semua rapat la. tapi aku dapat sambung belajar kt politeknik. dia dapat UITM. maka berasingan lah semua mmbe mmbe aku. harap hujung minggu ja utk berjumpa. cuti tak sama plak tu. TAPI baru baru nie. hafiez dapat tawaran pegi SPA. kerja ngn kerajaan. so! mmg dia tak da cuti mcm kami semua. dia dah alam pekerjaan. dia kt selangor. mmg susah la kami semua nk berjumpa. seminggu sebelum dia pegi SPA, dia selalu post dlm FB suruh mmbe mmbe balik hujung minggu utk melepak. kata dia nie kali akhir nk melepak. bole bergambar. buat apa apa lagi yg perlu. ramai yg balik. ada jugak tak balik. tapi hafiez ! mintak maaf semua gambar gambar masa kita tangkap sama sama hilang. memori card kena virus. so,memori card tu dah di format. tak ada gambar kita semua bersama sama :( tapi semua kenangan tu ada dlm hati dan kepala kita semua. jgn kita semua buang.

hafiez bin hashim

apa apa pon kita tetap kawan !

No comments:

Post a Comment