BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Friday, June 24, 2011

tutorial 3.2 mg :)

setiap kali aku buka FB aku teringat budak budak yg sehgak sehgak kt myspace tuh ! alahai. masa myspace kn seronok main add. bila nmpk awek sehgak unline ja mst ADD punya. sorang pon tak terlepas. kalau bole nk main comment time tu semua nk comment. paahal bukan kenal pon. dah la kediaman mereka mereka jauh jauh dari kediaman aku. saja syok syok mengorat walaupon taw tak kn berjumpa. dlm beribu ribu kawan aku kt myspace dulu hanya dua oraang ja aku bole jumpa secara REAL. tu pon kes dok mengaji sekali ngn aku kt politeknik.sorang tu dok sekelas ngn aku.sorang lagi kelas lain. kalau tak haram tak jumpa haih. aku updated bukan kes apa. kes dulu masa myspace aku suka tag gambo. tiap tiap kali unline mst tag gambo awek sehgak sehgak. sampai album tag tu bersepah dan berselerak la ! hampa semua mst igat hampa ja kan ada myspace kan. amboi amboi ! aku ada jugaak. dulu aku letak TOM ADERSON first top friend aku taw. hahaha mmg berkawan baik la kami. hurm,dulu best kes bole edit profile. lawa profile myspace kan kan kan. sungguh lawa dari FB yg hanya kaler biru tu. nmpk sangat mark zukerberg tak kretive :) kenangan tu tetap kenangan. dulu gambo gambo kt myspace semua munafik. semua edit semata mata . betul dak? laaa. aku ckp sungguh. ampa cuba pi cek balik tgok. aku tak muhung hampa haih.

nie last profile aku kekal sampai skunk :)


Monday, June 6, 2011

tutorial 3.1 mg :)

cerita ini berkisarkan mengenai kenduri iaitu walimadur urus sepupu saya :) . mukadimah nie kes bengang lama tak bole update blog . haha. cerita dia lanie aku masih igat lagi kenduri nie. berputar putar kt pala hotak aku nie. berbaju purple . bersongket ala ala p ramlee . perhh. aku nk puji diri aku sendiri. segak mcm p ramlee kowt. hampa tak kenal ? tak kn tak kenal aku kena terang kowt. p la beli vcd dia. tgok sendiri muka dia mcm mana. yg tu pon kena ajar satu persatu. jenuh la mcm nie :) bebai* haha. semalam kn time sepupu aku hantaar maai gambo gambo semua nie apa lagi nk terlintas kt kepala aku. cantik ! blog akan diupdate :)

cerita pepagi buta masa nie

makan mana nk sedar apa dah :)

sepupu aku pon lanie nk jadi bunkface gak .

barisan kita barisan dia juga 

terhaandsome la sepupu saya nie :)

jumpa di post seterusnya :)

Saturday, June 4, 2011

SAMPLE sahaja.

mana bengang pon dah dua minggu kowt tak bole bukan blog nie. email buat hal apa tak taw. masa idea belambak dlm pala hotak tak bole update. sapa tak bengang kn :) . nie mood aku lari habis. mana larat aku ligan kembali mood aku. malas la nk update . nnt aku cuba cari ood tu kembali :)