BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Monday, October 17, 2011

tutorial 3.7 mg :)

humm. hampa tau dakk cerita yang aku pi batu feringgi. seronok weh pi tengah hari ber barbieque kat feringgi dimasa tengah hari.*seperti mat salleh jemur. peh ! dugung dan pauh naik kedarat banyak ekor tau . berpasang pasangan plak tu. wahai mata aku nie kenapa lah asyik terpandang tak lepas lepas. dosa cek oii =.=" . hum,perjalanan masa naik pi mmg la seronok. naik moto dekat dua jam mmg tak rasa apa. tapi masa balik baru lah terasa nk terguling nk terlena tepi jalan . letih kot. dah la hujan mengamit kepulang aku ke uma sewa kat kulim. bayang kan aku naik moto dengan paha aku yang baru disengat obor obor. bertapa pedih hanya masa tu. aku gagah balik juga sambil kenangan demi kenangan berlegar dlm minda . sakit obor obor sengat pon beransur sihat :)

masa perjalan mmg seronok. mana nk ingat apa. kat family sampai terlupa nk bagi tau. *tapi aku bagitau juga masa atas feri. aku call nah tanya aku tak nk bagi mereka risau :)

keseronokan masa nie adalah leka bersembang dan melawak senda sampai feri dah ketengah pon aku tak sedar. *nmpk sangat aku tak peka =.="

kehampiran tiba peserta serta dari jabatan kejuruteraan mekanikal utk harumkan nama poli *HAHA


perkara pertama yang mesti apabila sampai. lupakan masalah lupakan utk cari masalah. biar arang membakar ayam mmbe mmbe yang nyalakan . kita makan ja *haha

abang nikusari bin hamdan yang telah sponser semua bajet barbieque utk kali ini. terimakasih daun keladi. bila bila nanti buat lagi :). jasa mu amat terbawak kedalam mimpi .


keletihan dan kemasinan mulut tertelan air laut =.=" masa nie dah hampir disengat obor obor .

anugerah pelakaon paling rajin =.=" padahal seketul ayam pon aku tak panggang . :P

wajah kelas yang senang hati makan ayam free :) mcm aku benda free sapa nk tolak. HAHA

akhir kata semoga kenangan kelas kita menjadi kenangan utk dicerita kepada anak anak :P







Sunday, October 9, 2011

tutorial 3.6 mg :)

lama tak updated sebab terlupa ada blogger . *lupa darat orang tua tua kata. dok taksub sangat ngn facebook. haha . alah,biasa la bila facebook dibuka mst jari aku sibuk nk tegur awek lawa lawa hat jadi dlm friend aku. mereka lawa sampai terleka la melihat gambo gambo ala ala model gituh ! oke oke. cerita asal nya bukan nk cerita pasal facebook. cerita asal nk cerita pasal gambo lama lama aku. wah ! kenangan indah weh . tak muhung. kalau aku tgok gambo lama lama mst aku tersenyum. hampa pon toksah muhung la kalau hampa tgok gambo lama lama hampa yang dah berkurun tu tanpa senyum. hampa mst tersenyum dengan gelagat bebudak hampa tu . :P *sama mcm aku. aku updated nie pasal takda idea dah. saja nk bagi wujud sat blog nie. HAHA

muka nmpk bangang gila. malam pesta tanglung . cerita yang sangat best. semester satu walaupon terperangkap kat hostel tapi diisi ngn aktiviti hat faedah mcm nie la. *faedah la sangat -_-"
semester 2 . cerita masa aktiviti kelab nie. kami pi la taman negara pulau pinang. kat kat hujung dua yang takda coverage utk maxis tu. masa nie seronok sebab aktiviti bebas. hampa ampa nk buat kat pulau nie buat la. *hat maksiat tak bole la. hat tu comfom comfom tak bole.


semester 2 juga nie. lepas dari balik panjat gunung jerai. bukan tinggi mana pon. -_-"
aktiviti kelab juga nie.


semester dua juga : jamuan kelas nie atau pon bole dikata kan berkelah bersama rakan sekelas.
berkelah buat pertama kali utk kelas nie. tak sangka seronok.

semster satu nie : masa nie cuti hujung minggu kat hostel. 
tak tahu nk bercuti kemana. lalu kami datang la kolumpor nie jumpa mmbe kat sini.

bila ingat balik keadaan nie aku sangat tersenyum. cuba hampa bayang kan dalam keadaan drum berbunyi kencang dan gitar berbunyi nyaring sampai bergegar lantai. aku bole tido. sejam mmbe aku bermain drumm dan gitar. maka sejam aku bole tido dlm keadaan bising tu. nmpk sangat mengantuk tahap dewa -_-"


sampai disin saja warkah saya kali ini . HAHA . kalau ada gambo yang tersenyum saya sendiri saya akan buat lagi. ataupon updated cerita lain aja :) kbai