BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Tuesday, March 29, 2011

tutorial 1.6 mg :)

hari tu aku cerita pasal subjek softskill kn. ada la ! hampa tak baca mai mai terus habaq dak. yg nie cek geram :). hari tu lupa nk cerita yg lecture tu nk bagi hadiah kt CEO terbaik. GROUP terbaik. ngn apa tah satu lagi. tak egat. semua tu aku layak dapat. tapi aku tak jadi CEO pon. tu aku pasing hadiah kt CEO yg sebenar. aku jujur (bajet pandai mengurus)haha. hadiah apa dapat hampa taw dak ? mst hampa tak taw. sebab benda tu dia bagi time dok dlm dewan kuliah. hampa bukan mai tgok pon. tak payah muhung kata hampa taw. betul kan kan kan :) hadiah dia special. aku tak kata special tapi lecture tu kata special . aku cuma petik petikan dia kembali . hadiah dia ialah segulung hamper dan sejambak hamper kecik ckit dari yg segulung hamper tu .kira ada dua la. jgn pening plak ! upacara keramaian nie hampa nk tgok dak . aku nk buboh gambaq . tgok p la noh. benda dah buboh dah. :)

muka seorang lakonan yg ingin jadi CEO utk memaju kn malaysia sesuatu hari mendatang :)

time nie penyampaian hadiah GROUP paling cemerlang ! yg dua ekor paling depan sebelah kiri dan kanan gambar tu bukan GROUP nie pon. saja mai nk ambil berkat kecemerlangan mereka. haha

walaupon berlainan GROUP kami tetap satu kelas. (saja kata mcm tu sbb nk kongsi hadiah bole ? ) haha



sehari selepas ini maka tamat la subjek ini utk semester dua ! sapa jawap final main main, maka berjumpa lah di semester hadapan :)



4 comments:

  1. hahha..thniah2:)
    erm.....mybe sem dpn aku lak ada class soft skil...huhu..best x subjk nih..??

    ReplyDelete
  2. azimah : subjek nie sakit hati. meluat. :)

    ReplyDelete