BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Friday, March 4, 2011

semua barua tu mula dulu :)

cerita nie panjang . kalau u all semua borink i syor kan tak payah la baca. kalau baca juga bole mengundang mengantuk. apabila mengantuk itu lah menyebab kan kemalangan jalan raya :). oke oke tanak merapu tak tentu hala. aku nk mula kan cerita nie. aku update pon bersebab. antara sebab nya mmbe aku dok bertanya "hang nie dok marah sapa kat fesbuk ? " . so.,aku nk cerita nie. aku mara kt sorang betina nie. betina nie nama aniss atyqah . tu nama dia kt fesbuk. tu tak kesah la. bukan aku marah dia kes dia ada fesbuk. tu la korang. aku tak habis cerita lagi nie. dah buat andai sendiri :) . aku marah dia kes dia guna kan gambar seorang amoi .  dan dia mmg tiada gambar sendiri. gambar dlm fesbuk dia berlambak lambak ! tapi sygg. tu gambar orang. yang nk kata gila nya betina sorang nie. dia akan jadi syok dan kembang bontot apabila di puji lawa. dan penah dia update yg ayat lebih kurang mcm nie "aku sememang nya comell. ada orang puji aku berhadapan " . gila la minah tu. yg nk bertambah gila nya ialah. dia buat bnyk fesbuk lain. dan di jadi kan friend dia. kemudian dia akan berkata bahawa itu ada lah kawan baiknya. wowwww! mmg gila la. apa yg terlintas kat fikiran korang ? mst korang akan kata. "minah nie terencat akal ke? tak da kawan ke. kenapa harus laku kan sedemikian rupa ;) ". pendapat korang sama mcm aku. hahaha. eh,mst korang akan kutuk aku jugak kan. korang mst kata kenapa aku mst ambil tahu pasal minah nie. oke oke, aku nk cerita lagi nie. aku tak marah dia nk buat mcm tu. masalah nya, betina tu dah kutuk kutuk aku dlm wall post dia kat fesbuk . memang jelas lah keharaman jaddah dia tu ! aku tak cari pasal jgn cari pasal. benda mcm nie sapa sapa pon bole sakit hati. betina tu tak pa la. dia bukan ada perasaan. dia gila. orang gila nie emosi tak bole kawan. sorang sorang pon bole gelak sambil nangis. nama pon gila. aku tak puas hati lagi nie. aku nk cerita lagi. betina tu kan suka kata kat kawan kawan aku belen la. bohsia la. padahal dia penah cerita kat aku jgn dia penah comolot ngn laki lebih dari 5 orang. so, diri sendiri pon tak dapat kawal. bagi tubuh kat orang ! pasal apa dok kata kat kawan kaawan aku yg dia sendiri tak tahu. fitnah kawan kawan aku penah kena rogol la. setan la kau !!! main cerita ikut sedap mulut. kalau kena tampar ngn tapak kaki aku mmg bertuah la betina nie ! oke la aku tak bole cerita panjang. takut satg aku tak dapat kawal perasaan. takut skrin nie aku lempar keluar tingkap :). oke bye. nk mandi bagi sejuk hati. haha

6 comments:

  1. agak tapak kaki hg ta ckop aku ada lagi 2 , buleyhh tolong tokok tambah . haha . gilaa itu orang . ;D lol

    ReplyDelete
  2. tumpang tanya . lagu blog ni lagu apa ehh

    ReplyDelete
  3. kojaq sgat. dy makan ap taktao jd lagu 2. haha

    ReplyDelete
  4. faney : makan semut banyak sanadd

    ReplyDelete