BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Thursday, March 24, 2011

tutorial 1.4 mg

hari tu dah update cerita kes pasang khemah. tak egat ? hampa bukan tak egat. tapi hampa tak baca pon blog aku. tak payah buat buat tak egat. aku boleh baca dah akal hampa tu . haha oke oke. pagi hari yg nk berniaga tu kan aku bangun awal la. liat nk mmpoih aku nk bangun tido. rasa mula mula tu malas mandi dah. nk basuh muka ja. bukan orang taw pon. tapi egat pesan mak aku yg satu nie. apa kita buat mmg orang takk nmpk, tapi tuhan nmpk. (hampa kecik kecik mak hampa ckp mcm nie gak kn) :) . tapi cerita dia last aku mandi juga. aku bukan segan mcm hampa pon basuh muka ja pepagi . pkoi 8 tepat ! aku terpacak bawah khemah. aku tak kata rajin pon. hampa mcm kata dlm hati aku rajin kan. haha (terima kasih) :). aku tgok ja akitiviti mmber kumpulan aku memasang meja utk mempamerkan bahan jualan :). nk tolong tak sampai hati. takut takut tindak kan aku tu mencacat kn kerajinan mereka time tu. so,aku biakan ja la depan ngn cara depa :) masa hari nie terus beralih dari minit ke minit. jam ke jam kan kan kan. mcm mcm benda berlaku. best gila BA*I nk habaq kat hampa. mai mai pakat pakat tegok gambaq.

yg ini cerita masa dlm jualan kumpulan aku.

ini lecture aku. nmpk tak dia pegang apa ? hasil jualan gerai aku la.jgn kata tak nmpk nah ! tgok muka dia.tu muka orang berpuas hati ngn hasil jualan kami :) haha

yang nie projek semester akhir. aku tak taw plak yg nie nama apa.lupa tanya senior tu :)

hampa nmpk dak yg lebai putih berjanggut tu ? tu bukan ADUN wakil rakyat nah. tu engginer taw. dia mai complain semua projek dengan padat dan tepat kat dahi senior aku.

muka muka lepas habis berniaga :)

muka nie penting. hampa tgok pon dah taw kan bertapa kuat berusaha nya aku. andai kata aku jadi laki hampa nnt beruntung lah ! rajin bekerja aku nie :)

kenang kenangan :)

lepas habis semua nie maka berakhir la projek akhir module softkill AS101 .







1 comment: