BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Wednesday, February 2, 2011

dah habih ideal :)

apa aku nk update nie ? aku pon dh perah otak habih habih san . otak dh beku lama tak bercerita. aku nk cerita pasai cuti raya cina aku. bole kan kan kan ? raya cina aku cuti 10 hari . agak lama . mungkin pengarah politeknik aku nk bagi peluang melawat tembok besar china kowt raya cina nie . haha . dari hari pertama aku balik tak habis habis ayah aku semak pala ngn aku. pagi keluar. petang balik mandi. malam sambung keluar. sampai aku terdengar satu ayat pedih dari ayah aku. hampa nk taw dak ? nie ayat dia "hang nie keja keluar ja. orang cuti dok uma. hang nie dak. buat uma nie mcm hotel." perrh. pedih kowt. ayah ngn marah cekk. cekk keluar jumpa kawan ja pon :) . selalu nya time cuti nie aku dah bole baca bopa tebal dompet mmbe mmbe aku . haha dompet depa semua semua mcm aku. tebal  tak sampai se inci pon. semua nya POKAI . sampai nk keluar pon share duit minyak keta . memang semua tak da duit. tapi tak pa. bapak depa kaya. payah pa. p la samun bapak depa. haha. cerita tido aku masa cuti nie . masa cuti tido pagi aku kerap diganggu oleh mangkuk mangkuk tu . haha. awal pagi ada la call. ayat "weyh hang ciap lekas . nk keluar nie  ! " pagi pagi buta dengar dah bising. haree sungguh.mlm ja dlm pala hotak aku berpusing pusing la cari alasan nk keluar lepak. ayat mula bapak aku nk bising. "hang nk keluar lagi ! ". tapi kan kan kan. mcm mana pon dia bagi keluar juga. bising kt mulut ja. mak aku tak penah bising langsung klw aku kata nk keluar. dalam masa cuti nie kan. paaling aku tak puas hati rokok suria aku kerap la kena samun ngn mmbe mmbe aku. sekotak tu dlm sejam lebeh ja bertahan. hare la depa ! nk kata suruh p beli sendiri nmpk biadap. aku dah la sopan. klw tampau muka depa tangan aku yg sakit . huhu. okeyh la weyh. tak bole cerita panjang :) idea dah nk habis. nk simpan utk berfesbuk juga. hahaa

2 comments: