BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Tuesday, January 25, 2011

kt IPTA aku suka buadd apa ?

aku nk bagi tahu kepada aku pandai dari merka ? tiap tiap kali ada kuiz mst satu ponn aku tak bole jawab. klw ada test aku tinggal tempat kosong. sahaja nk bagi lecture tu tolong jawab kn. sambil dia dok menanda kertas mmbe mmbe aku mst dia baring kan kan kan . so,aku tinggal la paper aku kosong. bole dia jawabkan. tak la dia borink sangat. :) lagi satu aku nk complain. pasal kuliah. pengarah dengan lecture tak pandai la atur jadual. merka haru la atur jadual semasa aku tak mengantuk. itu bermakna kuliah pagi ngn tengahhari haarus la dimansuhkan demi kesejahteraan bersama :) kalau nk cerita tentang duit lagi aku syok. duit beribu ribu yg aku ada sekarang bukan aku punya. duit kerajaan. klw dah depa nk bagi duit kan kan kan. bagi la ratus ratus ribu. baru cukup. mangkuk la. duit dah la laju ja turun. mcm air terjun . kadang kadang air terjun pon tak bole kejar aku punya duit. laju gila. ada lagi. tentang makan minum plak. makan sehari sampai 4 kali. tapi berat tak penah naik pon. nk kata perut bocor tak juga. sebab pusat ja yg berlubang. hampa semua mcm tu juga kan kan kan. klw bab mandi best ! mandi kena beratur. mcm mangsa banjir yg dipindah kt ke tempat perlingdungan banjir plak kami semua. kalau tak mandi pegi kuliah tak pa tak ? tak salah kn. ketiak aku tak bau hangit pon. ketiak roomate aku ja bau hangit. haha ( lecture aku kata "kita tak penah salah,semua owg yg akan dipersalahkan kan kan." ) haha . last sekali sebab apa aku suka baca blog orang. nk tahu tak ? aku suka sebab bila aku baca aku bole menyibok hidup orang lain. tu kan lebih mulia dari aku dok senyap mcm penyu kenyang kt uma. haha

No comments:

Post a Comment