BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Saturday, January 22, 2011

perkhemahan kelab audia visual :)

matlamat camping buat movie. tu la tugasan yg diberikan.di mula kan dengan aku bangun pagi pukul 5.30 pagi. mengantuk sial :) bangun awal sebab arahan encik zamri. dialog dia "sapa lambat saya tinggal. pkol 6 setengah nk ada kt tempat parking bas" . sampai tepat pkoi 6 setengah. padahal encik zamri pon tak mai lagi. nasib baik aku bukan drebar bas. klw dak buta ja aku tinggal dia. haha kami bertolak pkoi 7 pagi. hurmm, aku nk cerita pasal perjalan tak bole . sebab aku buka ja mata dah sampai kat taman negara peneng tu . haha tido dlm bas sampai tak egat dunia. dlm perjalanan kami p pantai keracut kami terpaksa ber ' jungle tracking :) dua jam lebih lebih kowt dok dlm hutan tu. gagah gila aku panjat bukit. kan kan kan.huhu. (padahal dan terbaring kt puncak ). sampai ja kt pandai tu mmg berbaloi GILA ! pandai bersih. lapang tenang. EXTREAM but FUN :) .mat salleh samtai penuh . FUH ! pacak gila kami .haha aktiviti masa camping nie bebas. kami bole melepak sesuka hati. encik zamri kata lagi " saya tak kesah ampa smua nk buatt apa. janji movie semua siap di akhir camping nie ". apa lagi aktiviti pertama. tido tepi pantai. wow ! layan beb. ada la sekor mamat nie kejut kan aku pkol 6 petang. rasa mcm nk tumbuk ja muka mamat tu. dia ajak mandi pantai. aku kata kt dia" tak maw la ! aku tak bawak boxer ngn seluar pendek . hang nk aku mandi bogel ka ?. haha ). aktiviti mlm BBQ. yang nie layan. tapi kn meluat la aku tgok geng couple. keja berkepit ja. tunggu masa ja aku nk sekeh pala pakwe depa :). aik, lupa nk cerita kt hampa semua pasai tajuk tugasan aku. tajuk tugasan aku SENAMAN PAGIalangkah terkejut nya aku apabila aku bangun lambat. nk buatt movie mcm mana. haram jaddah betul. mmpoih aku ngn encik zamri. last last kali time tengah hari kn kn kn. aku suruh budak budak tu berlakon senaman time tengah hari. haha. mintak mintak tak kantoi ngn encik zamri. haha. lepas tu kami semua balik. tak banyak aku bole cerita. sebab ampa semua tak rasa pengalaman best gila babi nie. haha
sunset with husaini :)

muka stim gila :)


pantai kerancut

tempat perlindungan penyu :)

jackpurcell
smile :)

malaysia panas :)
candid !


p/s : hampa tgok la dlm FB aku pic nnt.

4 comments:

  1. hii,,,tdk kak pi gak..tp x jdi..tp bkn p ngan kelab korang tp p ngan family..hihihi...syokk nowhh

    ReplyDelete
  2. tu la...mcm ugyy plak x ikowt...ngat x bet..kkikiki

    ReplyDelete