BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Sunday, October 9, 2011

tutorial 3.6 mg :)

lama tak updated sebab terlupa ada blogger . *lupa darat orang tua tua kata. dok taksub sangat ngn facebook. haha . alah,biasa la bila facebook dibuka mst jari aku sibuk nk tegur awek lawa lawa hat jadi dlm friend aku. mereka lawa sampai terleka la melihat gambo gambo ala ala model gituh ! oke oke. cerita asal nya bukan nk cerita pasal facebook. cerita asal nk cerita pasal gambo lama lama aku. wah ! kenangan indah weh . tak muhung. kalau aku tgok gambo lama lama mst aku tersenyum. hampa pon toksah muhung la kalau hampa tgok gambo lama lama hampa yang dah berkurun tu tanpa senyum. hampa mst tersenyum dengan gelagat bebudak hampa tu . :P *sama mcm aku. aku updated nie pasal takda idea dah. saja nk bagi wujud sat blog nie. HAHA

muka nmpk bangang gila. malam pesta tanglung . cerita yang sangat best. semester satu walaupon terperangkap kat hostel tapi diisi ngn aktiviti hat faedah mcm nie la. *faedah la sangat -_-"
semester 2 . cerita masa aktiviti kelab nie. kami pi la taman negara pulau pinang. kat kat hujung dua yang takda coverage utk maxis tu. masa nie seronok sebab aktiviti bebas. hampa ampa nk buat kat pulau nie buat la. *hat maksiat tak bole la. hat tu comfom comfom tak bole.


semester 2 juga nie. lepas dari balik panjat gunung jerai. bukan tinggi mana pon. -_-"
aktiviti kelab juga nie.


semester dua juga : jamuan kelas nie atau pon bole dikata kan berkelah bersama rakan sekelas.
berkelah buat pertama kali utk kelas nie. tak sangka seronok.

semster satu nie : masa nie cuti hujung minggu kat hostel. 
tak tahu nk bercuti kemana. lalu kami datang la kolumpor nie jumpa mmbe kat sini.

bila ingat balik keadaan nie aku sangat tersenyum. cuba hampa bayang kan dalam keadaan drum berbunyi kencang dan gitar berbunyi nyaring sampai bergegar lantai. aku bole tido. sejam mmbe aku bermain drumm dan gitar. maka sejam aku bole tido dlm keadaan bising tu. nmpk sangat mengantuk tahap dewa -_-"


sampai disin saja warkah saya kali ini . HAHA . kalau ada gambo yang tersenyum saya sendiri saya akan buat lagi. ataupon updated cerita lain aja :) kbai



1 comment:

  1. best ar dpt member2 spoting,..
    smua bnda leh buat..

    ReplyDelete